Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. A ratat șansa de a intra în marea finală

20.07.2020, 08:57
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. A ratat șansa de a intra în marea finală
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. A ratat șansa de a intra în marea finală

S-a aflat ce concurent a fost eliminat de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, filmată în Turcia și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

După o lungă perioadă în care nu s-au mai făcut eliminări, având în vedere situația provocată de noul coronavirus, concurenții de la “Puterea Dragostei” au trecut din nou prin emoții puternice.

Publicul a decis cine este concurentul care părăsește competiția.

Astfel, concurentul care a părăsit competiția s-a clasat pe ultima poziție în preferințele publicului. Andreea Mantea a anunțat că cel care a ratat șansa de a intra în marea finală “Puterea Dragostei” este Renat, potrivit kanald.ro.


“Deoarece în ultima perioadă nu s-au mai efectuat eliminări, iar publicul a fost privat de anumite decizii competiționale, am hotărât ca în această seară telespectatorii să decidă cine pleacă acasă și va rata șansa de a fi prezent în marea finală.

Așadar, astăzi va pleca acasă concurentul clasat pe ultimul loc în clasamentul voturilor telespectatorilor. Concurentul care se află pe ultimul loc în clasamentul voturilor, cel care va părăsi competiția cu doar o săptămână înainte de marea finală, este Renat”, a explicat moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea.

Când are loc marea finală a sezonului al doilea

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie.

În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor afla în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.
Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

„Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și sumă fabuloasă de 10.000 euro fiecare”, a spus Andreea Mantea.

O nouă prezentatoare a emisiunii din sezonul 3

Schimbare majoră la emisiunea ”Puterea dragostei”, filmată în Turcia și difuzată de postul de televiziune Kanal D. Show-ul nu va mai fi prezentat de Andreea Mantea. Începând din sezonul 3, locul Andreei Mantea va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Puterea Dragostei”, sezonul 3, va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat in show-ul ”Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”.

 

citește și...