Tatăl lui Livian de la ‘Puterea dragostei’, replici acide la adresa Biancăi! Nelson Mondialu a umilit-o din nou pe concurenta de la Kanal D

30.06.2020, 21:04
Tatăl lui Livian de la 'Puterea dragostei', replici acide la adresa Biancăi! Nelson Mondialu a umilit-o din nou pe concurenta de la Kanal D
Tatăl lui Livian de la 'Puterea dragostei', replici acide la adresa Biancăi! Nelson Mondialu a umilit-o din nou pe concurenta de la Kanal D

Nelson Mondialu nu contenește cu replicile acide la adresa Biancăi, concurenta de la ‘Puterea dragostei’, deși bruneta nu mai formează un cuplu cu fiul lui, Livian.

Cei doi s-au despărțit de câteva săptămâni bune, însă tatăl lui Livian de la ‘Puterea dragostei’ a demonstrat încă o dată că nu o suportă deloc pe fosta lui noră. Nelson Mondialu a spus în repetate rânduri că nu crede că nu crede că fiul lui o iubeşte atât de mult pe Bianca şi că mult mai potrivită pentru el ar fi fost o altă concurentă din casă.

Nelson Mondialu nu o vrea pe Bianca Comănici de noră

‘La mine să nu vii cu ea, că nu te primesc. Nu o vreau, nu e pentru tine. Fiul meu se potriveşte mai bine cu Andra’, spunea Nelson Mondialu la finalul lui 2019.

Recent, bărbatul a publicat pe YouTube un nou videoclip cu un mesaj controversat la adresa Biancăi Comănici.

Tatăl lui Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-a filmat în timp ce făcea piața. La un moment dat, el a fost abordat de niște telespectatoare ale emisiunii de la Kanal D, care l-au întrebat despre Bianca.

Ca deobicei, Nelson Mondialu nu s-a putut abține în a face comentarii dure la adresa brunetei, făcând referire la trecutul ei obscur. Tatăl lui Livian nu a ținut cont că vorbele lui dure ar putea să o deranjeze pe concurentă.

‘Eu mă mut cu Liana, îi lăsăm pe Bianca și pe Livian la noi. I-am luat o masă în piață Biancăi, să vândă. Bianca va vinde bureți și Livian va aproviziona. Ea vinde buretele, va șterge trecutul cu buretele‘, a spus acesta.

Bianca a făcut videochat

Despre Bianca Comănici se știe că a făcut videochat, iar concurenții din casă au pus-o la zid.

‘Uite ce făcea Bianca înainte să vină la emisiune, dragilor. Imediat după liceu. Făceam tatuaje pe plajă și vă pot pune câte poze vreți să vedeți ce făceam eu înainte de emisiune, după liceu’, se apăra Bianca.

Bianca Comănici a câștigat primul sezon de la ‘Puterea dragostei’, dar a decis să rămână și în sezonul 2.

citește și...