Cristina Mihaela Dorobanțu preia emisiunea ”Puterea Dragostei”. ”Este pentru mine o pagină albă”

27.07.2020, 09:36
Cristina Mihaela Dorobanțu preia emisiunea ”Puterea Dragostei”. ”Este pentru mine o pagină albă”
Cristina Mihaela Dorobanțu prea emisiunea ”Puterea Dragostei”. ”Este pentru mine o pagină albă”

Cristina Mihaela Dorobanțu preia de azi cârma show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Vedeta a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei” debutează luni la postul de televiziune Kanal D. Noul sezon va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea la cârma show-ului.

Înainte de a apărea pe micile ecrane alături de noii concurenți de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei se încheie în această seară. De mâine, preiau ștafeta de la Andreea Mantea, gazda celor două sezoane, căreia ii multumesc pentru încurajari. Sub bagheta ei, magia dragostei ne-a adus pe toti mai aproape de speranță ca intr-o zi, iubirea ne va transforma viata in rai.

Ziua de maine este pentru mine o pagină albă. O voi scrie alături de concurenții de la Puterea dragostei, de echipa emisiunii, formată din oameni minunați, cărora le mulțumesc pentru devotament si rabdare si nu in ultimul rand,alături de voi, cei care ne dati toate motivele să fim cei mai buni ! @kanaldromania @putereadragosteiro @andreeamantea”, a transmis Cristina Mihaela Dorobanțu în mediul online.

❤️ Astazi dam startul noului sezon – Puterea Dragostei! Va astept de la ora 11 si 17 ! @kanaldromania @putereadragosteiro”, a adăugat ea.

Mesajul Andreei Mantea după încheierea celui de-al doilea sezon de la ”Puterea Dragostei”

Și Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”, a transmis un mesaj după încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii. Finala competiției a avut loc duminică, 26 iulie, iar câștigători au fost desemnați Bianca și Livian.

”Șiii…asta a fost ultima mea intervenție în Casa #PutereaDragostei ! ?
Au fost două sezoane în care am cunoscut oameni frumoși, curajoși și autentici! Mă bucur enorm că sub aripa mea, concurenții au avut parte de o experiență care le-a schimbat viața în bine. Și-au cunoscut limitele, s-au descoperit pe ei și au trecut printr-un carusel de trăiri!

Mă bucur din tot sufletul că s-au format atât de multe cupluri și că încă sunt împreună fericiți! Vă mulțumesc pentru că ne-ați fost alături în fiecare zi și cu bune și cu rele și că ne-ați susținut, ducându-ne pe cele mai înalte culmi! Fără de voi nu am fi reușit să ajungem până aici! Mă înclin în fața voastră! Sunteți minunați! ??❤️❤️❤️”, a spus Andreea Mantea, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”.

 

 

citește și...