Pe care bărbat din ”Ferma” l-ar lua Anna Lesko acasă. A spus lucrurilor pe nume

01.10.2020, 10:47
Pe care bărbat din ”Ferma” l-ar lua Anna Lesko acasă. A spus lucrurilor pe nume
Pe care bărbat din ”Ferma” l-ar lua Anna Lesko acasă. A spus lucruilor pe nume

Cântăreața Anna Lesko este oi persoană foarte asumată. Întrebată pe care dintre bărbații de la show-ul ””Ferma” i-ar lua acasă, artista a răspuns fără să stea pe gânduri.

Anna Lesko a fost luată la întrebări de Mihaela Rădulescu, moderatoarea emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu a întrebat-o pe Anna Lesko pe care bărbat din ”Ferma” l-ar lua acasă. Artista a spus că ar lua trei, nu unul: pe Andrei Stoica, pe George Burcea și pe George Piștereanu, apoi a spus, din punctul ei de vedere, ce calități are fiecare.

”Din ei trei aș face ceva. De george Burcea îmi place foarte-foarte mult din multe puncte de vedere. Îmi place bărtbatul din el. Îmi plac mâinile lui mari, îmi place rezistența și lipsa asta de scârbă. Orice îi spunb el zice da. Orice am face, el întotdeauna mi-a zis da”, a spus vedeta.


”La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui”, a continuat Anna Lesko.

”La Piștereanu… Atât de mult ne potrivim. Îmi place foarte mult să glumesc cu el. Îmi place ironia lui, îmi place la nebunie. Îmi place spiritul de observație pe care și l-a dezvoltat. Și mi se pare că foarte bine funcționăm”, a încheiat vedeta.

De altfel, la ”Ferma”, Anna Lesko și George Piștereanu au devenit din ce în ce mai apropiați.

Anna Lesko nu crede în căsătorie

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

 

citește și...