Anna Lesko, în lacrimi la ”Ferma”. Ce a făcut-o pe cântăreață să plângă

18.09.2020, 12:55
Anna Lesko, în lacrimi la ”Ferma”. Ce a făcut-o pe cântăreață să plângă
Anna Lesko, în lacrimi la ”Ferma”. Ce a făcut-o pe cântăreață să plângă

Cântăreața Anna Lesko a fost copleșită de emoții. Vedeta a izbucnit în lacrimi la show-ul ”Ferma”.

Anna Lesko este una dintre concurentele din noul sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV. La show, vedeta a fost năpădită de emoții când și-a amintit de fiul ei, Adam. Cântăreața a izbucnit în lacrimi.

Vedeta s-a emoționat foarte tare și i-a mărturisit colegei de echipă, Ana-Maria Ababei, că îi este foarte dor de Adam, apoi s-a consolat alături de o altă mămică din competiție, Anda Adam.

”Mă emoționează foarte tare”, a spus Anna Lesko printre lacrimi.

”Ce anume?”, a întrebat-o Ana-Maria Ababei.

”Adam… Adam este singurul lucru pe lumea asta care mă emoționează atât de tare”, a răspuns Anna Lesko.

Ulterior, Anna Lesko a fost încurajată de Anda Adam.

”Și mie îmi e dor de fii-mea. Mor, nu mai pot. Lasă, că trece. Nici nu îiți dai seama când trece. Eu am mai fost într-0 din asta și am stat o lună și o săptămână fără ea”, i-a spus Anda Adam Annei Lesko.

Anna Lesko este mamă singură

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Vedeta a mărturisit că este o mamă exigentă cu copilul ei.

”Cu Adam mai am momente când îl mai cert, pentru că sunt dăți când exagerează, nu mă lasă în pace, dar cu el merge cu dialog. Pare că înțelege, mai puțin când e vorba despre noțiunea timpului. Încă nu știe ce înseamnă o oră și, dacă îi zic să mă lase o oră că am puțină treabă, vine din 5 în 5 minute să mă întrebe dacă am terminat. Câteodată mă amuză, dar câteodată am treabă.

Bine, și eu sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el. Știu că sunt toată ziua cu gura pe el, micuțul, dar cred că mai bine acum, cât e mic, decât mai târziu. Nu-mi plac părinții care spun că e prea mic copilul ca să înțeleagă. Trebuie să-i explici de mic”, a explicat cântăreața.

citește și...