În ce relații a rămas Anna Lesko cu tatăl copilului ei. ”Noi avem o mediere care a pus la punct foarte multe lucruri, care altfel ar fi fost dezastruoase”

14.08.2020, 13:27
În ce relații a rămas Anna Lesko cu tatăl copilului ei. ”Noi avem o mediere care a pus la punct foarte multe lucruri, care altfel ar fi fost dezastruoase”

Cântăreața Anna Lesko a explicat foarte clar în ce relația a rămas cu fostul ei partener de viață și tatăl copilului ei.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Cântăreața a dezvăluit în ce relații a rămas cu cel care i-a fost partener de viață.

”E o relaţie extrem de punctuală, strict despre Adam şi atât. Adică şi de la el vine asta, e foarte punctual în comunicare şi cred că asta e şi pentru că undeva mă blamează pentru această despărţire şi mă face să cred că nu a trecut încă peste moment. În schimb, noi avem o mediere care a pus la punct foarte multe lucruri, care altfel ar fi fost dezastruoase, discuţii inutile, certuri despre copil şi aşa mai departe. Eu am insistat să facem medierea şi am reglat lucrurile, iar conform acestei medieri, noi continuăm relaţia extrem de simplu şi punctual”, a declarat Anna Lesko pentru okmagazine.ro.

”Faptul că noi am fost non-stop împreună a influenţat negativ relaţia”

Anna Lesko a explicat și cum a perceput fiul ei, Adam, despărțirea părinților. De asemenea, artista a oferit amănunte și despre motivele care au dus la ruptura dintre ea și Adrian Neniță.

”Adam e un copil super-vesel, nu e afectat, nu e nevoie de niciun psiholog, nu pune mii de întrebări, se simte bine şi acasă, dar şi când îl vizitează pe tatăl lui. Adrian îl iubeşte enorm de mult, e un tată grijuliu. Dar în ceea ce mă priveşte, eu am considerat, la un moment dat, că suntem de mână, dar privim în direcţii diferite. Şi el nu a fost de acord. El a spus că priveşte în direcţia mea. Au fost opt ani de zile frumoase alături de el, dar faptul că noi am fost non-stop împreună a influenţat negativ relaţia. Eram împreună pe drum spre concert, la concert, după concert, în casă. Nu e ca şi când el pleca la treaba lui, făcea altceva şi se mai aşeza timpul şi spaţiul între noi. Nu exista aşa ceva. Eram efectiv non-stop împreună. Şi la un moment dat asta şi-a spus cuvântul. Acum vorbesc strict despre mine. N-ar fi frumos să vorbesc din punctul lui de vedere, deşi ştiu foarte bine părerea lui”, a afirmat vedeta.

”Deci opt ani împreună, împărţind şi scenă, şi viaţă, şi tot ce e adiacent nu e cea mai bună idee. Trebuie să existe spaţiu. Chiar dacă e o relaţie, nu trebuie să devenim, din doi, unul. Fiindcă e moarte curată. Aşa se duce totul liniştit, dar sigur. Fiecare trebuie să-şi păstreze spaţiul şi identitatea, cu propriile dorinţe, nevoi şi prieteni. La fel cum focul are nevoie de aer, aşa şi oamenii au nevoie de asta. Focul în relaţie se reaprinde dacă ne dăm spaţiu.

De-asta multe cupluri nu rezistă: se consumă absolut totul împreună, după care nu mai ai ce să consumi. Îţi trece momentul de îndrăgosteală, capul se limpezeşte, hormonii se duc şi te trezeşti că ce? Începi să vezi şi defectele şi uite aşa dai de discuţii, situaţii, probleme şi te trezeşti la o răscruce. Tu trebuie să rămâi Tu, el să rămână EL, cu obiceiurile şi personalitatea lui”, a adăugat artista.

citește și...