Mihaela Rădulescu, despre ”Ferma”: ”Sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte”

09.09.2020, 08:34
Mihaela Rădulescu, despre ”Ferma”: ”Sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte”
Mihaela Rădulescu, despre ”Ferma”: ”Sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte”

Mihaela Rădulescu a oferit detalii din culisele emisiunii ”Ferma”, al cărei nou sezon a început să fie difuzat de marți, 8 septembrie 2020, la Pro TV.

Mihaela Rădulescu este cea care intră zilnic în contact cu concurenții de la show-ul ”Ferma”. Astfel că s-au impus măsuri speciale de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus. Din acest motiv, printre altele, vedeta se machiază și coafează singură pentru filmări.

„Este un proiect anormal. Pandemia asta ciudată ne-a făcut şi pe noi să schimbăm stilul de lucru. Eu sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte. Sunt singura care intră în contact cu concurenţii, zilnic.

M-am testat de mai multe ori şi sunt singura care nu poartă mască pentru că nimeni nu se apropie de mine. Este prima dată când nu am make-up artist, hair stylist, tocmai din această cauză”, a explicat Mihaela Rădulescu, citată de revista Unica.

Ce spunea înainte de noul sezon al emisiunii ”Ferma”

Mihaela Rădulescu s-a declarat entuziasmată de noul sezon al emisiunii ”Ferma”.

„Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma“. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, spunea Mihaela Rădulescu înaintea începerii noului sezon „Ferma”.

citește și...