Anna Lesko a dezvăluit ce simte pentru George Piștereanu. ”Sunt convinsă că mă place și mie…”

30.09.2020, 11:57
Anna Lesko a dezvăluit ce simte pentru George Piștereanu. ”Sunt convinsă că mă place și mie...”
Anna Lesko a dezvăluit ce simte pentru George Piștereanu. ”Sunt convinsă că mă place și mie...”

Cântăreața Anna Lesko a explicat ce sentimente are față de actorul George Piștereanu, de care s-a apropiat foarte mult la emisiunea ”Ferma”, unde ambii sunt concurenți.

La emisiunea ”Ferma”, Anna Lesko și George Piștereanu sunt din ce în ce mai apropiați. Deși sunt în echipe diferite, actorul George Piștereanu caută mereu atenția Annei Lesko și încearcă mereu să deschidă o discuție cu ea.

Cântăreața a mărturisit la show-ul de la Pro TV ce sentimente are față de colegul ei de emisiune.

”Eu sunt convinsă că George mă place și nu văd nimic rău în asta. Și mie îmi place de George. Am avut și o chimie. Îmi plac glumele lui”, a spus Anna Lesko.

Și George Piștereanu a făcut declarații despre Anna Lesko.

”O știu pe Anna Lesko, toată țara o știe pe Anna Lesko, dar n-a fost în aria mea de vedere. Și acum, știi, am descoperit într-adevăr un om mișto, un om extrem de dedicat, un om hotărât. O să o sun după emisiune, cred”, a afirmat el.

Anna Lesko: ”Sunt acea persoană care se plictisește foarte repede”

Anna Lesko a mai mărturisit ce anume o atrage la actorul George Piștereanu.

”Se vede că îi este foarte dor, că nu mai suntem legați cu funia, că și mie îmi este. Și mie îmi vine să mă mai duc pe acolo pe unde lucrează el, să-l mai întreb ce mai face, ce mai nu știu cum, să mai facem o glumă”, a afirmat Anna Lesko.

”Eu de fel sunt acea persoană care se plictisește foarte repede. La el am descoperit doza aia suficientă pentru mine de umor și de sarcasm și genul acela de glume. Mie personal îmi plac foarte mult și eu foarte bine rezonez cu genul acesta de glume”, a adăugat cântăreața.

 

citește și...