Prin ce transformare a trecut Pavel Bartoș. A slăbit 12 kilograme

30.11.2021, 16:02
Prin ce transformare a trecut Pavel Bartoș. A slăbit 12 kilograme
Prin ce transformare a trecut Pavel Bartoș. A slăbit 12 kilograme

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș, în vârstă de 46 de ani, a trecut printr-o transformare de look. Acesta a reușit să scape de kilogramele în plus. Actorul a dat jos 12 kilograme. ”Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc”, a explicat acesta.

Pavel Bartoș este cunoscut ca actor și preezentator de televiziune. Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge.

În ultima perioadă de timp, Pavel Bartoș a trecut printr-o schimbare de look, acesta reușind să slăbească mult în ultimele luni.

Prin ce transformare a trecut Pavel Bartoș. ”Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc”

Pavel Bartoș a explicat, pentru click.ro, cum a reușit să slăbească.

“Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10-12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a detaliat acesta.

Pavel Bartoș este căsătorit și are trei fete

Pavel Bartoș a vorbit despre viața și familia sa într-un interviu. Actorul și prezentatorul de televiziune a povestit  amănunte din relația  cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice.  Actorul a afirmat că soția sa are meritul de a fi reușit să țină familia unită. ”Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă. Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!”, a declarat acesta.

”Dacă stau să mă gândesc, mai ales în perioada în care făceam serialele, lipseam foarte mult de acasă. Plecam de dimineață, de la ora 6, ca să ajung la ora 7.30 în Buftea, la 8 să fiu gata de filmare, apoi aveam și repetiții sau spectacole la teatru. A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat. Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a mai spus Pavel Bartoș.

citește și...