Pavel Bartoș, detalii incredibile din căsnicia sa. ”Preotul credea că nu mai are loc nunta”

08.05.2021, 16:30
Pavel Bartoș, detalii incredibile din căsnicia sa. ”Preotul credea că nu mai are loc nunta”
Pavel Bartoș, detalii incredibile din căsnicia sa. ”Preotul credea că nu mai are loc nunta”

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș a scos la iveală detalii mai puțin știute din relația cu partenera sa de viață.

Pavel Bartoș a vorbit despre partenera sa de viață într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva. Actorul și prezentatorul de televiziune a povestit  amănunte din relația  cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice. 

Pavel Bartoș și Anca sunt căsătoritți din anul 2003.

Pavel Bartoș a întârziat la propria nuntă

Actorul a povestit că a întârziat la propria nuntă și a explicat și din ce cauză s-a întâmplat acest lucru.

”În octombrie 2003 a fost cununia civilă și a avut loc la Timișoara. Tot așa a fost, de pe o zi pe alta. Cea mai mare grijă a mea la cununia civilă era să nu-mi blocheze cineva mașina, pentru că nu era loc de parcare în fața Primăriei, iar eu întârziasem puțin. Știu că am scris pe un bilețel: „Vă rog nu mă blocați, azi mă însor”. Și când am ieșit din primărie, singura mașină care nu era blocată era a mea. A mai fost un alt semn fericit: când coboram pe scările de la primărie, am întâlnit un coșar. Nunta am făcut-o în primăvara următoare. Bineînțeles că și la nuntă am întârziat o oră la biserică. Preotul credea că nu mai are loc nunta, așa că m-a sunat și i-am zis că ajung imediat. Trebuia să car apa minerală și băutura, pentru ca nunta să iasă mai ieftină. Așa că am întârziat o oră! Toți invitații, inclusiv mireasa, au așteptat. Am trecut prin fața bisericii, le-am zis că sunt OK și am fugit să fac un duș. Totul s-a încheiat cu una dintre cele mai tari petreceri”, a dezvăluit acesta.

Pavel Bartoș a mărturisit că el și soția sa nu au avut parte de luna de miere: ”Nu am avut așa ceva. Nici nu știu câți își permit o lună, poate o săptămână, și aceea de semi-miere. Noi eram fericiți că ne-au ieșit banii de nuntă, adică vreo 10 milioane în plus (1000 de lei). Știu că, după aceea, cu acei 1000 de lei ne-am dus în prima noastră vacanță, cu mașina, în Grecia. Probabil a fost și luna de miere. Era prima noastră ieșire, a fost atât de frumos. Între timp, de-a lungul anilor am încercat să recuperăm într-un fel sau altul acea lună de miere pe care nu am avut-o!”.

citește și...