Florin Călinescu, remarci halucinante la adresa lui Smiley și a lui Pavel Bartoș la ”Românii au Talent”. ”Miroși a tomberon”

15.05.2021, 12:26
Florin Călinescu, remarci halucinante la adresa lui Smiley și a lui Pavel Bartoș la ”Românii au Talent”. ''Miroși a tomberon''
Florin Călinescu, remarci halucinante la adresa lui Smiley și a lui Pavel Bartoș la ”Românii au Talent”. ''Miroși a tomberon''

Prima semifinală de la ”Românii au Talent” a avut loc vineri, 14 mai. Ca deobicei, telespectatorii au putut urmări și momente savuroase între cei patru jurați și co-prezentatorii emisiunii de la PRO TV. 

De data aceasta, Smiley și Pavel Bartoș au fost luați în colimator de Florin Călinescu, însă totul a început de la Andra.

„Îmi era dor de aceste emoții. Mă bucur că se întâmplă această semifinală, sunt sigură că și oamenii de acasă se bucură. Avem cele mai bune locuri, mulțumim din suflet”, a spus Andra, la ”Românii au Talent”.

Florin Călinescu i-a luat în colimator pe Smiley și Pavel Bartoș

Andi Moisescu a precizat că publicul abia acum va fi apreciat la adevărata lui valoare.

„Sper din tot sufletul concurenții să se bucure cel puțin la fel de mult cum ne bucurăm noi. Să fim din nou toți împreună și publicul împreună cu noi (…) Abia acum vom prețui publicul la adevărata lui valoare”, a adăugat și Andi Moisescu.

În schimb, Florin Călinescu a avut remarci halucinante la adresa lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

„Miroși a biberon, dă-te mai încolo”, i-a spus Florin Călinescu lui Smiley.

„Și eu a ce miros?”, a întrebat Pavel Bartoș.

„Tu miroși a tomberon”, a mai spus Florin Călinescu.

„Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon. S-a întrunit formula completa și putem începe prima semifinală live”, a mai completat Pavel Bartoș, amuzat de toată situația.

citește și...