Jorge, despre rolul de moderator. ”De acum 3 ani mi-am dorit și mi-am propus să ajung prezentator la PRO TV”

01.10.2020, 14:08
Jorge, despre rolul de moderator. ”De acum 3 ani mi-am dorit și mi-am propus să ajung prezentator la PRO TV”
Jorge, despre rolul de moderator. ”De acum 3 ani mi-am dorit și mi-am propus să ajung prezentator la PRO TV”

Jorge este foarte fericit că este moderator la TV. Artistul a mărturisit că își dorea de câțiva ani să ajungă prezentator la Pro TV.

Jorge este prezentatorul emisiunii ”Masked Singer România”, care este difuzată de postul de televiziune Pro TV în fiecare vineri seară. Artistul a mărturisit că este foarte fericită că a ajuns prezentator la postul respectiv, cu atât mai mult cu cât își dorea acest lucru de foarte mulți ani.

„Cred că este cea mai frumoasă perioadă din cariera mea în televiziune de până acum. Încă de acum 3 ani mi-am dorit și mi-am propus sa ajung prezentator la PRO TV și am așteptat, m-am rugat, m-am pregătit, m-am schimbat și oportunitatea a apărut atunci când m-am împăcat cu răbdarea. A venit la momentul perfect, așa cum vin lucrurile frumoase în viață. Sunt foarte recunoscător pentru această emisiune și îmi doresc să ajungă la inimile oamenilor”, a declarat Jorge pentru tvmania.ro.


Artistul a explicat și ce anume a învățat din experiența la emisiunea ”Masked Singer România”.

„Am învățat să fiu mai bun, să fiu mai așezat pe scenă ca prezentator, să am atenție distributivă mai mare și cel mai important și frustrant pentru mine, a fost să învăț să tac în anumite momente. ☺ A fost foarte greu să fiu detașat și să nu vorbesc decât atunci când trebuie. Eram obișnuit să vorbesc mai mult”, a adăuugat el.

Jorge are o familie fericită alături de Raluca

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David.

Între Jorge și partenera lui de viață există o diferență de vârstă de nouă ani. El are 38 de ani, ea are 47 de ani. Artistul a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și soția sa.

”Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David (n.r. băiatul lor) bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: “haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin””, a spus Jorge.

 

citește și...