De ce a plecat Andra de la ”Vocea României”. ”Nu vreau să trăiesc astfel de momente”

12.05.2021, 11:20
De ce a plecat Andra de la ”Vocea României”. ”Nu vreau să trăiesc astfel de momente”
De ce a plecat Andra de la ”Vocea României”. ”Nu vreau să trăiesc astfel de momente”

Andra a dezvăluit care a fost motivul pentru care a renunțat la ”Vocea României”.

Andra este, în prezent, jurat la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. În urmă cu trei ani, vedeta a fost jurat la show-ul ”Vocea României”. Despre acea perioadă a făcut Andra dezvăluiri în podcastul ”Fain & simplu”, realizat de Mihai Morar.

„Percepția mea față de „Vocea României’ era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României”, a declarat Andra, relatează tvmania.ro.

De ce a plecat Andra de la ”Vocea României”. ”Mi-au promis producătorii emisiunii că n-o să fie pe ceartă”


Andra a mărturisit că odată ajunsă la ”Vocea României” a constatat o rivalitate între antrenori, lucru care nu a fost tocmai pe placul ei. „Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt. Nu zic că nu fac față, fac, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg? A fost o surpriză chestia asta. M-am dus, mi-au promis producătorii emisiunii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul”, a mai declarat Andra.

„Ce mi-a plăcut la „Vocea României” a fost experiența mea ca antrenor și repetatul cu ei, cântatul. Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre noi ca antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care spune lucrurilor pe nume”, a adăugat ea.

„Mi-am dorit să fiu acolo, pentru că mulți ziceau că eu sunt vocea. Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc. Fiind un show de televiziune am înțeles că așa funcționează. Culmea, mă simțeam acasă, erau oamenii din trustul în care eu sunt și eram ok cu toată lumea. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a încheiat vedeta.

citește și...