Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la emisiune, după ce aceasta s-a infectat cu COVID-19

15.10.2021, 15:02
Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la emisiune, după ce aceasta s-a infectat cu COVID-19
Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la emisiune, după ce aceasta s-a infectat cu COVID-19

Actrița Paula Chirilă, în vârstă de 46 de ani, a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la cârma emisiunii ”Mireasa, capriciile iubirii”, pe care aceasta din urmă o modera la postul de televiziune Antena Stars. Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, lipsește de la show-ul respectiv după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Gabriela Cristea a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și se află în izolare, astfel că nu a mai putut fi prezentă la cârma emisiunii ”Mireasa, capriciile iubirii”, pe care o prezenta la Antena Stars. ”Încă de aseară am început să-mi pierd vocea și spre final de emisiune am început să-mi ardă urechile. M-am dus acasă, m-am testat, am ieșit negativă, am luat niște medicamente și de dimineață parcă trecuse tramvaiul peste mine. Aveam starea de gripă accentuată, nu vorbesc foarte bine, am nasul înfundat și am frisoane. N-am febră foarte mare. Astăzi m-am testat într-un centru și sunt pozitivă. Tavi este negativ, dacă eram amândoi bolnavi nu era ce trebuie, fetele sunt și ele negative, aștept să mă sune DSP-ul. Nu știu de unde l-am luat, nu știu cât o să lipsesc, cred că 14 de zile, dar pentru că sunt vaccinată, cred că revin mai repede”, a detaliat Gabriela Cristea, citată de spynews.ro.

Gabriela Cristea a fost înlocuită la show-ul respectiv de actrița Paula Chirilă, care este și colegă cu Dan Capatos la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la emisiune, după ce aceasta s-a infectat cu COVID-19. ”Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim”

Paula Chirilă a făcut declarații despre noua sa postură, cea de moderatoare a emisiunii ”Mireasa, capriciile iubirii”.

”Eu o surpriză și pentru mine și pentru dumneavoastră. O să mă vedeți și la ”Xtra Night Show” și aici. Nu e ușor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă niște emoții. Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne așteptăm și Gabriela traversează și ea o perioadă care sperăm să treacă ușor peste ea și peste familia ei și să o vedem în poziția ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situație neprevăzută”, a spus Paula Chirilă.

Gabriela Cristea este căsătorită și are două fetițe

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, despre care a spus că nu i-a înșelat niciodată așteptările. ”Da, am știut dintotdeauna că Tavi va fi un tată excepțional și se dovedește că este un tată excepțional și nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”, a afirmat vedeta TV.

 

”Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt. Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a completat ea.

citește și...