Gabriela Cristea prezintă ”Mireasa – Capriciile iubirii”. Când începe emisiunea

11.09.2021, 10:57
Gabriela Cristea prezintă ”Mireasa – Capriciile iubirii”. Când începe emisiunea
Gabriela Cristea prezintă ”Mireasa – Capriciile iubirii”. Când începe emisiunea

Gabriela Cristea va găzdui în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.30, la postul de televiziun e Antena Stars aftershow-ul ”Mireasa – Capriciile iubirii”, un conţinut unic în care vor fi dezbătute cele mai fiebinți subiecte de la ”Mireasa”, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă.

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, fanii emisiunii vor avea de acum ocazia să îşi facă auzite propriile opinii, dar şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în cadrul rubricii speciale Capriciile online.

În lupta pentru dragostea adevărată și pe drumul către un ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, ”Mireasa – Capriciile iubirii” va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Gabriela Cristea prezintă ”Mireasa – Capriciile iubirii”. Ce a declarat vedeta

”Începând de luni, 13 septembrie, voi invita concurenții din Casă în platoul Mireasa – Capriciile iubirii, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 19.30, pentru o discuție sinceră cu toți cei implicați în cele mai importante subiecte ale zilei. În premieră, vom avea alături de noi toate părțile implicate, chiar și atunci când acestea sunt în afara casei pentru că ne dorim foarte mult să strângem toate detaliile necesare înainte ca acești tineri să își facă juraminte pentru tot restul vieții”, a declarat Gabriela Cristea, moderatoarea emisiunii.

Mai mult, Gabriela Cristea a completat: „De data aceasta, fanii emisiunii şi membrii grupurilor care susţin concurenţii Mireasa au acum ocazia să îşi facă auzite opiniile, să dezbată subiectele pe care le consideră nelămurite şi chiar controversate şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în funcţie de subiectele care ţin capul de afiş al zilei!”.

citește și...