Cine este noua colegă a lui Dan Capatos la ”Xtra Night Show”

12.01.2021, 10:52
Cine este noua colegă a lui Dan Capatos la ”Xtra Night Show”
Cine este noua colegă a lui Dan Capatos la ”Xtra Night Show”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos are o nouă colegă la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Surpriză la emisiunea „Xtra Night Show”. În noul sezon, Dan Capatos și Cătălin Bordea au o nouă colegă. Este vorba despre actrița Paula Chirilă, anunță spynews.ro.

”Ne vedem in fiecare seara, de luni pana vineri, de la 22.30, la Xtra Night Show, pe Antena Stars TV”, a anunțat și Paula Chirilă pe contul său de socializare.

Emisiunea ”Xtra Night Show” a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars

Începând din data de 11 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, ”Xtra Night Show” poate fi urmărită la postul de televiziune Antena Stars.  Dan Capatos, moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, a făcut declarații după ce show-ul a fost mutat de la Antena 1 la Antena Stars.

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am tăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine”, a spus Dan Capatos.

”Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a adăugat el.

citește și...