Olimpia Melinte, despre incidentele de pe platourile de filmare de la serialul ”Vlad”. ”Se întâmpla destul de des treaba asta”

22.07.2021, 12:33
Olimpia Melinte, despre incidentele de pe platourile de filmare de la serialul ”Vlad”. ”Se întâmpla destul de des treaba asta”
Olimpia Melinte, despre incidentele de pe platourile de filmare de la serialul ”Vlad”. ”Se întâmpla destul de des treaba asta”

Actrița Olimpia Melinte, în vârstă de 34 de ani, interpretează rolul Eliza în serialul de mare succes ”Vlad”, de la postul de televiziune Pro TV. În această toamnă, actrița se întoarce pe micile ecrane cu ultimul sezon din serialul respectiv. Vedeta a vorbit despre unele experiențe trăite pe platoruirle de filmare.

Actrița Olimpia Melinte a făcut dezvăluiri de pe platourile de filmare de la ”Serialul ”Vlad”, acolo unde interpretează rolul Elizei.

”Eliza redevine femeia puternică pe care o știam în primele sezoane. Vor fi iubiri noi, întâlniri interesante, toate trăite la intensitate maximă!… Acum nu-mi dau bine seama că se termină, pentru că abia am început. Dar cu siguranță îmi va fi dor de echipa asta minunată care mi-a devenit a doua familie. Sper să avem ocazia să mai lucrăm împreună, pentru că reușim să ne completăm și să funcționăm foarte bine!”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Olimpia Melinte, despre incidentele de pe platourile de filmare de la serialul ”Vlad”. ”Se întâmpla să mai râdem la cadru între duble și să ne fie greu să ne revenim”

Olimpia Melinte a povestit și despre momentele mai puțin cunoscute de la filmările pentry serialul ”Vlad”.

”Cred că singurele “probleme” au fost legate de faptul că se întâmpla să mai râdem la cadru între duble și să ne fie greu să ne revenim. Știți cum se întâmplă când are unul o criză de râs și îi molipsește pe toți? Ei bine la noi se întâmpla destul de des treaba asta!”, a dezvăluit aceasta.

Olimpia Melinte este căsătorită și are doi copii

Olimpia Melinte a devenit mămică pentru a doua oară în data de 22 aprilie, în jurul orei 4 dimineața, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani.  Actrița formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani.  Actrița a mărturisit, într-un interviu recent, că partenerul ei de viață este cel mai dur critic al ei. De asemenea, vedeta a afirmat că acesta este cel care o ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

”Este cel mai dur critic al meu. Și am nevoie de asta ca să stau cu picioarele pe pământ și să-mi păstrez traiectoria dreaptă. Îmi observă fiecare mișcare, îmi vede spectacolele de multe ori, se uită la filmele mele și îmi dă mereu feedback. De la postările pe Instagram la campaniile în care mă implic și până la ședințele foto și la felul în care mă prezint într-un interviu. E atent la detalii și foarte perspicace, avem multe dispute legate de lucrurile astea, dar toate au fost constructive și cred că m-au făcut să aleg și să mă dezvolt așa cum mi-am dorit încă de la început. Pentru că el mă cunoaște foarte bine și nu m-a lăsat să mă pierd pe drum, în proiecte care nu mă reprezintă sau printre oameni care nu credeau realmente în mine”, a afirmat actrița.

citește și...