Oana Zăvoranu, atac la Monica Gabor. ”A fost ca o molimă ce a infectat creierele a zeci de mii de fete”

12.11.2020, 12:22
Oana Zăvoranu, atac la Monica Gabor. ”A fost ca o molimă ce a infectat creierele a zeci de mii de fete”
Oana Zăvoranu, atac la Monica Gabor. ”A fost ca o molimă ce a infectat creierele a zeci de mii de fete”

Oana Zăvoranu a atacat-o virulent pe Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

După ce zilele trecute și-a spus părerea foarte clar despre multe vedete din showbiz-ul românesc, Oana Zăvoranu a făcut comentarii și despre Monica Gabor, cea pe care, cu ani în urmă, a avut-o invitată la o emisiune de televiziune și pe care a dat-o afară din studio. ”Că actualmente este zero barat, iar în trecut a fost ca o molimă ce a ”infestat” creierele a zeci de mii de fete a căror univers era să se mărite cu unul mai bătrân cu bani… Râdem, glumim, dar genul ăsta de influențăreală spală pe creier generații care rămân virusate de niște nulități pe viață”, a spus oana Zăvoranu despre Monica Gabor, potrivit spynews.ro.

”Acum când Irinel e la pământ unde e ? (…) o arde pe opulență cocostârcul pe modelul găinii de sor’sa, dar în realitate purceaua e moartă în coteț”, a competat Oana Zăvoranu.

Monica Gabor, de la Bacău în America

Monica Gabor, în vârstă de 32 de ani, s-a născut la Bacău. Și-a încercat norocul ca model și a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care și-a unit destinul în anul 2006. Cei doi au divorțat în urmă cu nouă ani, în 2011. Din mariajul Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu a rezultat o fiică, Irina.După separarea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat drumul Americii, unde a început o poveste de dragoste cu afaceristul chinez Mr. Pink. După ce Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, Irina, fiica acestuia și a Monicăi Gabor, s-a mutat în America, alături de mama sa.Monica Gabor mai are două surori, Ramona, care este stabilită în Dubai, și Alina, care a rămas în România. Surorile Gabor și-au pierdut ambii părinți. Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap. Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață în luna iunie a acestui an. Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli. Emil Gabor a fost îngropat lângă Veronica Bulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.
citește și...