Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Cristina Șișcanu. ”Vai mama ei, moartea pasiunii”

10.11.2020, 10:43
Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Cristina Șișcanu. ”Vai mama ei, moartea pasiunii”
Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Cristina Șișcanu. ”Vai mama ei, moartea pasiunii”

Oana Zăvoranu a spus foarte clar ce părere are despre jurnalista Cristina Șișcanu, partenera de viață a ex-prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu.

Pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu a răspuns rugăminților venite de la fani. Una dintre acestea a fost legată de Ilinca Vandici și Cristina Șișcanu. Oanei Zăvoranu i s-a cerut să-și spună părerea despre cele două vedete.

”Vandici e mai nevinovată așa, ailaltă vai mama ei, moartea pasiunii, nici nu știu cu ce dracu’ se ocupă (a avut ceva de făcut vreodată?), e la naftalină cred, să mă updatați vă rog că am un ZERO interes pentru sărăcia asta… Știu că alăpta pe stradă la un moment dat”, a comentat Oana Zăvoranu.

Cristina Șișcanu e căsătorită cu Mădălin Ionescu și are un copil

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Cristina Șișcanu a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Mădălin Ionescu. „Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noate de amor”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

În data de 3 noiembrie, Cristina Șișcanu, care în prezent este concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D, și-a aniversat ziua de naștere. Jurnalista a împlinit 36 de ani. Aceasta a petrecut alături de familie, dar și de fina ei, vedeta de televiziune Gabriela Cristea.

citește și...