Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu în America. ”E departe de fata pe care o știau toți în România”

03.11.2020, 14:56
Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu în America. ”E departe de fata pe care o știau toți în România”
Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu în America. ”E departe de fata pe care o știau toți în România”

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, este stabilită în America și foarte rar mai este prezentă pe rețelele de socializare cu vești despre ea.

În timp ce tatăl său, Irinel Columbeanu, are probleme financiare în România, Irina Columbeanu este stabilită, de ceva timp, în America, acolo unde locuiesc mama sa, Monica Gabor, și partenerul ei de viață, omul de afaceri chinez Mr. Pink.

Un apropiat al familiei a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, ce se întâmplă cu Irina Columbeanu în America. ”Monica (n.r. Monica Gabor) a înscris-o pe Irina la o școală publică. Sunt foarte discrete, ies rar din casă. Irina este departe de fata pe care o știau toți în România, extrem de populară, era o mică vedetă aici, acolo însă nimeni nu o știe”, a dezvăluit sursa respectivă.

Irinel Columbeanu duce dorul fiicei sale

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând pentru emisiunea ”Vorbește lumea, de la postul de televiziune pPo TV, Irinel Columbeanu a mărturisit că îi duce dorul fiicei sale, Irina Columbeanu. ”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a comentat și pe marginea relației pe care o are în prezent cu fosta sa soție, Monica Gabor. Acesta a mărturisit că vorbește cu aceasta doar despre fiica lor. De asemenea, afaceristul a afirmat că relația dintre el și fosta parteneră de viață este una bună.

”Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

citește și...