A murit tatăl Monicăi Gabor. A făcut infarct

26.06.2020, 14:03
A murit tatăl Monicăi Gabor. A făcut infarct
A murit tatăl Monicăi Gabor. A făcut infarct

Doliu în familia celebrelor surori Monica și Ramona Gabor. Tatăl celor două, Emil, a murit.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață, anunță spynews.ro.

Din primele informații, Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. Tatăl Monicăi Gabor a murit în urmă cu două zile, iar astăzi a avut loc înmormântarea. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Ce spunea Ramona Gabor despre viicile tatălui său

Monica și Ramona Gabor au decis să plece în străinătate, acolo unde și-au făcut un rost. Monica Gabor s-a stabilit în America, iar sora ei în Dubai.

Cele două surori vin destul de rar în România. Mama lor a decedat în 2013, după ce a fost lovită de o stâncă, la Peștera Polovragi.

Ultima care l-a vizitat pe Emil Gabor  a fost fiica lui cea mică, Ramona Gabor, în aprilie 2019.

”Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba.

Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune ”fetele lui tata, vă iubesc”, dar nu face nimic pentru el”, mărturisea Ramona Gabor într-un interviu.

Suferea enorm de dorul fiicelor lui

Deși avea trei fiice, Emil Gabor suferea  enorm de dorul Monicăi și al Ramonei. Alina, cealaltă fiică, locuiește lângă Bacău. Întrebat dacă fetele îl ajutau cu bani, Emil Gabor spunea:

”Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România. Nu pot să vă spun ce pensie am, e secret asta. Am crescut 3 copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani…

…Am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, declara Emil Gabor.

citește și...