Accidentul teribil prin care a trecut tatăl surorilor Gabor. ”Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine”

26.06.2020, 14:42
Accidentul teribil prin care a trecut tatăl surorilor Gabor. ”Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine”
Accidentul teribil prin care a trecut tatăl surorilor Gabor. ”Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine”

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani. Acesta a ajuns să aibă probleme în uma unui accident.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață. Din primele informații, Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. Tatăl Monicăi Gabor a murit în urmă cu două zile, iar astăzi a avut loc înmormântarea. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

În urmă cu ani, Emil Gabor a suferit un accident îngrozitor: i-a căzut un lemn mare pe spate.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinul… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme”, povestea Emil Gabor într-un interviu, potrivit wowbiz.ro.

Mama surorilor Gabor, viață grea alături de soț

Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap.

Veronica Bulai a avut o viață grea alături de soț. Veronica s-a căsătorit la 19 ani şi a avut primul copil, pe Alina, la aproape 20 de ani. AQu venit apoi pe lume Monica și Ramona. Pentru a-şi ajuta fiicele, Veronica Bulai a plecat la muncă în străinătate, în Italia, unde a muncit patru ani. Aici a însoţit-o şi fiica ei cea mare, Alina. Imediat ce Monica, fata mijlocie, a ajuns bogată şi celebră, familia a decis că aceasta ar trebui să revină acasă. Numai că, traiul de la Bacău, alături de soţul ei, Emil Gabor, nu era deloc unul uşor. În urma bătăilor pe care nu le-a mai putut suporta, femeia a hotărât în 2008 să pună capăt unui mariaj de 26 de ani. „Divorţul s-a pronunţat în ianuarie 2008, iar în martie am venit la Izvorani, la Monica. Aici, simt că sunt cu adevărat în familie”, spunea Veronica Bulai într-un interviu. Veronica Bulai nu şi-a refăcut viaţa după divorț.

FOTO: cancan.ro

citește și...