Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Pepe, fostul ei soț. ”Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie”

14.05.2021, 11:56
Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Pepe, fostul ei soț. ”Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie”
Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Pepe, fostul ei soț. ”Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie”

Oana Zăvoranu l-a atacat pe Pepe, cel care a fost primul ei soț.

În cel mai recent vlog pe care l-a realizat, Oana Zăvoranu l-a atacat dur pe fostul ei partener de viațșă, Pepe. ”Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c… fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

”Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c….. Asta e, karma’s a b….”, a mai afirmat ea.

Cum a aflat Pepe despre aventura Oanei Zăvoranu cu Tudy

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. În cadrul unui joc de noroc cu prietenii, postat pe Internet, Pepe a vorbit  despre momentul în care a surprins-o pe Oana Zăvoranu cu un alt bărbat, în timpul căsniciei cu aceasta. Artistul a dezvăluit cum a aflat că era înșelat cu Tudy.

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a dezvăluit Pepe.

„Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis: ”Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?”. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis: ”Băi boss…oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe” și am plecat”, a mai spus artistul.

 

citește și...