Oana Roman și Marius Elisei vorbesc despre relația lor. ”S-a lăsat greu recucerită”

20.07.2021, 17:21
Oana Roman și Marius Elisei vorbesc despre relația lor. ”S-a lăsat greu recucerită”
Oana Roman și Marius Elisei vorbesc despre relația lor. ”S-a lăsat greu recucerită”

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și par că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi, care au împreună o fetiță, Maria Isabela, au vorbit, la o emisiune de televiziune, despre relația dintre ei în prezent.  Marius Elisei a afirmat că fosta sa soție s-a lăsat cu greu recucerită. La rândul ei, Oana Roman a afirmat că a vrut să fie sigură de niște lucruri înainte de a relua relația cu Marius Elisei.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Ba chiar se pregătesc să-și reînnoiască jurămintele, după cum a anunțat Oana Roman la o emisiune de televiziune în urmă cu ceva timp.

Oana Roman și Marius Elisei au acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stras, în care au vorbit despre cum au decis să mai dea o șansă relației lor.

Oana Roman și Marius Elisei vorbesc despre relația lor. ”De asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură”

Marius Elisei a afirmat că nu s-a gândit nicio clipă să renunțe la Oana Roman. „Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei, citat de spynews.ro.

Oana Roman a explicat care a fost motivul pentru care s-a lăsat greu recucerită de fostul ei soț: „Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură, nu pentru că am vrut să-l fierb. Lucrurile s-au reluat ca și cum nu ne-am fi despărțit. Am avut surpriza să constat că și munca pe care o facem împreună e cumva mai ușor de făcut decât înainte”. Oana Roman a explicat că împăcarea e cu Marius Elisei a făcut-o foarte fericită pe fiica lor: „Faptul că suntem iar noi doi cu ea, în permanență, pentru ea e o stabilitate, care i-a lipsit. E fericită că e cu noi doi”.

citește și...