Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nimic”

21.09.2021, 13:23
Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nimic”
Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nimic”

Oana Roman , în vârstă de 45 de ani, ar fi trebuit să îți reînnoiască jurămintele cu Marius Elisei, cel împreun cu care are o fetiță, Maria Isabela. Vedeta a mărturisit că a decis să nu mai organizeze evenimentul. ”Nu mai facem nimic”, a declarat aceasta. Oana Roman a explicat și care este motivul pentru care ea și fostul ei soț nu își mai reînnoiesc jurămintele.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

Oana Roman și Marius Elisei se pregăteau să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Oana Roman își dorea să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei, însă acum a dezvăluit că evenimentul nu va mai avea loc.

Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nici luna asta, nici anul ăsta”

”Nu mai facem nimic, nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat, pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata, dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata tereasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


La o emisiune, Oana Roman a vorbit despre începuturile relației sale cu Marius Elisei, afirmând că acestuia i-a fost goarte greu să se obișnuiască să fie în centrul atenției și să audă tot felul de comentarii la adresa lui. ”Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțelegă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan… El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a detaliat vedeta, conform sursei citate anterior.

citește și...