Oana Roman sărbătorește împăcarea cu Marius Elisei. Se pregătește de o super petrecere

23.07.2021, 17:11
Oana Roman sărbătorește împăcarea cu Marius Elisei. Se pregătește de o super petrecere
Oana Roman se pregătește să se recăsătorească cu Marius Elisei. Când va avea loc evenimentul

Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg perfect. Și-au reînnodat relația după divorț, iar acum se pregătesc de un eveniment memorabil, astfel dorind celebreze împăcarea. Oana Roman a dat detalii, la o emisiune de televiziune, despre cum își dorește să fie petrecerea respectivă, pe care o va organiza în toamnă.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Despre aceste eveniment a dat Oana Roman detalii la Antena Stars.

Oana Roman sărbătorește împăcarea cu Marius Elisei. ”O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius”


Oana Roman își dorește să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei. ”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele”, a detaliat Oana Roman, notează spynews.ro. ”Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, completat vedeta.

Pe Instagram, Oana Roman a ținut să menționeze că nu e vorba despre o nouă căsătorie civilă: ”Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocmandată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînnoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare. Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere”.

citește și...