Oana Roman, revoltată la maxim. ”Este o înșelătorie absolut îngrozitoare”

09.11.2021, 15:13
Oana Roman, revoltată la maxim. ”Este o înșelătorie absolut îngrozitoare”
Oana Roman, revoltată la maxim. ”Este o înșelătorie absolut îngrozitoare”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, este revoltată după ce i-a fost furată identitatea. Acesta susține că o firmă i-a luat fotografiile și se folosește de acestea pentru a face reclamă la un produs, escorcând lumea. ”Este o înșelătorie absolut îngrozitoare”, a răbufnit Oana Roma la o emisiune de televiziune.

Oana Roman a afirmat, la emisiunea ”Xtra Nght Show” moderată de Dan Caparos la Antena Stars, că o firmă se folosește de imaginea ei pentru a face reclamă unor pastile de slăbit.

Oana Roman a explicat că a făcut toate demersurile pentru ca firma respectivă să nu se mai folosească de imagnea ei.

Oana Roman, revoltată la maxim. ”Oamenii care fac chestia asta trebuie să fie la pușcărie”

”Nu sunt singura în această situație, privește mai multe persoane publice. Este o firmă care vinde pastille de slăbit și care-și fac reclamă cu mine, poze și interviuri. Au pus o poză cu mine, în care eu eram cu o sticlă de ceai și au scos-o și au pus o cutie de pastile. Oamenii trebuie să înțeleagă că eu nu fac reclamă la chestia asta, este o escrocherie cap-coadă. Am luat legătura cu avocații mei, am făcut o comandă ca să văd de la ce firmă vine, am căutat firma, răspunde o femeie de la call-center, dar au un răspuns standard, este imposibil să o găsești”, a declarat oana Roman, potrivit spynews.ro.

”Este o înșelătorie aboslut îngrozitoare, voiam să dau de ei, dar nu ai cum, au firme fantomă. Nu e amuzant, este periculos, nu e ok. Sunt oameni care cred că eu fac reclama asta și cumpără, îmi scriu doamne, fete. Eu le-am zis că dacă nu apare pe paginile mele înseamnă că reclama nu este pe bune, dacă nu, nu. Oamenii care fac chestia asta trebuie să fie la pușcărie pentru că e o inveție totul”, a adăugat vedeta.

Oana Roman se iubește cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

La o emisiune, Oana Roman a vorbit despre începuturile relației sale cu Marius Elisei, afirmând că acestuia i-a fost goarte greu să se obișnuiască să fie în centrul atenției și să audă tot felul de comentarii la adresa lui. ”Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțelegă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan… El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a detaliat vedeta.

citește și...