Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ”Au zis că mă dau jos din avion”

07.11.2021, 15:39
Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ”Au zis că mă dau jos din avion”
Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ”Au zis că mă dau jos din avion”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. Vedeta a petrecut câteva zile într-o vacanță în Cipru, însă la sfârșit a avut parte de un incident pe aeroport, cu angajații unei companii aeriene. Oana Roman a povestit ce s-a întâmplat. ”Au zis că mă dau jos din avion”, a explicat aceasta.

Oana Roman s-a confruntat cu o stuațe extrem de neplăcută în aeroportul din Cipru.

Înainte de a se urca în avion, vedeta susține că a fost jignită de angajații unei companii aeriene.

Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ” Mi-au cerut datele de la card și i-am zis ca nu pot fi obligata sa dau datele”

Vedeta a explicat că a fost nevoită să plătească o taxă în plus pentru a se putea îmbarca în avion, însă problema a venit în momentul în care o angajată i-a cerut datele de la card.

“Eu ar fi trebuit sa chem politia, însă nu am vrut sa o panichez pe fiica mea. Mi-au cerut datele de la card și i-am zis ca nu pot fi obligata sa dau datele. Au zis ca ma dau jos din avion. În momentul ala, o nebuna a început sa tipe la mine în tot aeroportul. I-am zis sa cheme Politia și a zis ca nu cheamă pe nimeni, ca ma da jos din avion. Deci un avion statea și ne aștepta. Ne a jignit ca suntem bogați și ca facem figuri. I-am explicat ca nu suntem bogați, ca nu zburam la clasa 1. Copilul aproape începea sa plângă și aia urla ca o descreierată, asa ca am luat atitudine. I-am zis ca nu e ok sa se comporte asa. Am încercat sa fac o reclamație online. (…) Pana la urma am plătit, i-am dat datele, iar la sfârșit mi a zis ca îmi da o adeverința de mana. I-am zis ca nu accept asa ceva, astfel ca am mai stat 10 minute pana când mi a adus ceva stampilat. Intr-un final mi-a zis ca nu mai are chef de mine si sa o las în pace ca e obosita”, a detaliat Oana Roman la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Oana Roman are o fetiță cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

La o emisiune, Oana Roman a vorbit despre începuturile relației sale cu Marius Elisei, afirmând că acestuia i-a fost goarte greu să se obișnuiască să fie în centrul atenției și să audă tot felul de comentarii la adresa lui. ”Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțelegă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan… El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a detaliat vedeta.

citește și...