Oana Roman, fără machiaj. ”Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față”

31.07.2021, 16:19
Oana Roman, fără machiaj. ”Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față”
Oana Roman, fără machiaj. ”Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față”

Oana Roman s-a afișat fără strop de machiaj în fața celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, vedeta a ținut să menționeze că nu își dorește sub nicio formă să recurgă la vreo intervenție estetică la nivelul feței. ”Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față”, a spus ea.

Oana Roman are 45 de ani și este extrem de mulțumită de felul în care arată.

Pe contul său de pe o rtețea de socializare, vedeta a publicat mai multe fotografii în care apare fără pic de machiaj pe față.

Oana Roman, fără machiaj. ”Nu am trăit nicioedată din aspectul fiic și nici nu caut asta”

Oana Roman le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că nu are nicio intervenție estetică la nivelul feței și nici nu își dorește acest lucru.

”Am 45 de ani și ma simt bine. Sunt incantata ca pot sa ies din casa fără machiaj și deși am slăbit mult, pielea de pe față este încă ok. Nu m-am dat cu crema pe față aproape deloc pana de curând și nu am nici un fel de intervenții. Nici măcar tratament nu ajung sa fac mai des de 2 ori pe an. Mi-a scris cineva zilele trecute sa ma operez la pleoape, pomeți, nas , ca să arat ca x , mi-a dat un nume. Nu vreau sa arat ca nimeni și nu vreau sa ma operez deloc la față. Nu am obsesia asta și nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok asa. Și în afara de a folosi creme bune, nu intenționez sa fac nimic altceva! Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta. Am minte destulă încât sa trăiesc bine fără sa fac o obsesie din fizicul meu. Și asta pentru ca am învățat mulți ani, mult și temeinic și apoi am muncit pe măsură”, a spus ea.

Oana Roman formează din nou un cuplu cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Oana Roman își dorește să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei. ”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele”, a detaliat Oana Roman. ”Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, completat vedeta.

Pe Instagram, Oana Roman a ținut să menționeze că nu e vorba despre o nouă căsătorie civilă: ”Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocmandată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînnoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare. Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere”.

citește și...