Oana Roman, despre stările lui Marius Elisei. ”Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa”

22.05.2021, 14:32
Oana Roman, despre stările lui Marius Elisei. ”Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa”
Oana Roman, despre stările lui Marius Elisei. ”Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa”

Oana Roman a vorbit despre stările de depresie cu care s-ar confrunta fostul ei soț, Marius Elisei.

În urmă cu câteva zile, Marius Elisei le mărturisea celor care îl urmăresc în mediul online cu ce stări se confruntă. “Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. Am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, spunea el.

Acum, Oana Roman a făcut declarații, la postul de televiziune Antena Stars, despre stările prin care trece Marius Elisei. „Nu am de unde să știu exact ce stări are el. Cu toții avem la un moment dat stări mai bune, stări mai proaste. Nu știu ce să spun. El e totuși tânăr, are toată viața înainte. Nu cred că putem vorbi despre depresie. Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa sau nu-mi dau seama… sau poate de noi cumva, că trecerea a fost destul de bruscă pentru toată lumea. Și eu am momente de astea în care am așa o nostalgie sau o strângere de inimă că sunt anumite momente care nu mai sunt. Viața e și cu momente bune și cu momente proaste și cu momente în care suntem supărați, fericiți”, a declarat oana Roman, transmite spynews.ro.

Ce a declarat Marius Elisei despre separarea de Oana Roman

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Invitat de curând la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Marius Elisei a dat și noi detalii despre motivele care ar fi dus la destrămarea mariajului cu Oana Roman.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăși”, a mai declarat Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman, la o emisiune de televiziune de la Pro TV. ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”, completa acesta.

citește și...