Oana Roman, despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”Nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură”

14.03.2021, 13:11
Oana Roman, despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”Nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură”
Oana Roman, despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”Nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură”

Oana Roman a vorbit despre starea mamei sale, Mioara Roman. Acesta din urmă a avut numeroase probleme de sănătate în ultima perioadă de timp.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia.

Acum, Oana Roman a vorbit din nou, la emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre mama sa.

Oana Roman, despre starea mamei sale, Mioara Roman. ”La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama”

Oana Roman se ocupă zilnic de tot ce înseamnă îngrijirea și toaleta mamei sale, care nu poate mișca o mănă.

“La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură”, a spus Oana Roman, potrivit click.ro.

”Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a adăugat vedeta.

Ce a spus Petre Roman despre fosta sa soție, Mioara Roman

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009. Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani.

Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman. Fostul premier al României, Petre Roman, a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit despre fosta sa soție, Mioara Roman.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman despre Mioara Roman.

 

 

citește și...