Denise Rifai, dezvăluiri despre invitații săi la emisiune. Despre cine spune că a fost cel mai sincer

25.01.2021, 16:11
Denise Rifai, dezvăluiri despre invitații săi la emisiune. Despre cine spune că a fost cel mai sincer
Denise Rifai, dezvăluiri despre invitații săi la emisiune. Despre cine spune că a fost cel mai sincer

Jurnalista Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre invitații pe care i-a avut la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. De când a început show-ul, jurnalista a avut numeroși invitați de marcă. Întrebată de click.ro, care a fost cel mai sincer dintre invitații pe care i-a avut la emisiunea sa, Denise Rifai l-a nominalizat pe jurnalistul Ion Cristoiu.

”Un exemplu de sinceritate a fost Ion Cristoiu. Eu îl iubesc foarte mult pe maestrul Cristoiu, sunt atât de fericită că a venit în emisiunea mea cu drag și a vorbit despre viața lui, dincolo de cea jurnalistică! Am reușit să scot de la Ion Cristoiu ceea ce nu a reușit nimeni până acum. Oamenii l-au privit într-o nouă lumină”, a afirmat prezentatoarea TV.

Ce spune Denise Rifai despre Dan Negru, care a fost prezent la emisiunea ei

Denise Rifai a comentat și despre apariția lui Dan Negru la emisiunea ei.

Aceasta a afirmat că prezentatorul de la Antena 1 a fost imprevizibil.

”Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de altă parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu îl respect foarte mult pe Dan Negru, știu că și el pe mine. Pentru cei care au urmărit emisiunea, cu siguranță au existat momente amuzante, care le-au descrețit frunțile. Dacă Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu îl ajut”, a comentat Denise Rifai.

Denise Rifai: ”Sunt o femeie foarte corectă”

Despre Denise Rifai se spune că pare o femeie dură. Vedeta a comentat pe marginea acestui lucru.

”Cine mă consideră pe mine dură oare? Poate oamenii care nu își fac treaba! Sunt dură când vine vorba de profesia mea, sunt strictă, încerc să dau tot ce am eu mai bun, consider că nu trebuie să facem umbră pământului degeaba. Fiecare om are zile mai proaste, sănătatea nu este întodeauna la cote maxime, dar buna intenție trebuie să existe. Când aceasta nu apare sunt o tipă foarte dură, altfel sunt o femeie foarte corectă”, a explicat vedeta.

Întrebată cum ar trebui să fie bărbatul de lângă ea, Denise Rifai a afirmat: ”Aș spune ”Da!” unui om care este în primul rând bărbat în adevăratul sens al cuvântului, cu coloană vertebrală, cu principii și valori clar așezate. Un bărbat care să nu își schimbe punctele de vedere după cum bate vântul. Trebuie să fie un barbat curajos și îngrijit. Eu ca femeie am nevoie ca bărbatul meu să fie mai deștept decât mine, să îl admir. Și am nevoie să îmi insufle mie sentimentul că sunt protejată. De asemenea, trebuie să fie un bărbat generos, nu suport zgârciții”.

 

citește și...