Oana Roman, despre plecarea din țară. ”Aș renunța la viața în România mâine”

23.06.2021, 12:43
Oana Roman, despre plecarea din țară. ”Aș renunța la viața în România mâine”
Oana Roman, despre plecarea din țară. ”Aș renunța la viața în România mâine”

Oana Roman a vorbit despre plecarea din țară. Vedeta a afirmat că ar fi dispusă să renunțe la România în orice moment, însă deocamdată nu poate face acest lucru, dat fiind că trebuie să fie alături de mama sa, Mioara Roman.  Oana Roman a explicat și care sunt motivele pentru care ar pleca din România.

Oana Roman le-a mărtrisit fcanilor ei de pe Instagram că este pregătită să părăsească oricând România și să se stabilească în altă țară.

Vedeta a afirmat că stă în România pentru a avea grijă de mama sa, Mioara Roman.

Oana Roman, despre plecarea din țară. ”O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe”

Oana Roman a afirmat că ar pleca undeva unde să nu o știe nimeni.

”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”; a spus Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de tim, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună. Despre o eventuală împăcare cu Marrius Elisei a făcut oana Roman declarații la Antena Stars. „Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în mare merg de peste 25 de ani în fiecare an”, a spus vedeta, citată de spynews.ro

„Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată”, a adăugat ea.

 

citește și...