Oana Roman, despre participarea la reality show-uri. ”Am o vârstă, nu mai, gata! Pur și simplu nu mă mai regăsesc în asta”

29.08.2022, 14:25
Oana Roman, despre participarea la reality show-uri. ”Am o vârstă, nu mai, gata! Pur și simplu nu mă mai regăsesc în asta”
Oana Roman, despre participarea la reality show-uri

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că nu își dorește să participe la reality show-uri și a explicat și care este motivul pentru care refuză să facă acest lucru. ”Am o vârstă, nu mai, gata! Pur și simplu nu mă mai regăsesc în asta”, a declarat Oana Roman în cadrul unu intervu pe care l-a acordat recent.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Recent, Oana Roman a afirmat au apărut din nou problemele în relația dintre ea și Marius Elisei. Acum, cei doi se înțeleg din  nou bine.

În ceea ce privește proictele de televiziune, Oana Roman a mărturist, în cadrul unui interviu pentru impact.ro, că nu își dorește să participe la reality show-uri și a explicat ș care este motivul.

Oana Roman, despre participarea la reality show-uri. ”Deocamdată nu am niciun proiect în televiziune, dar am refuzat multe”

”Deocamdată nu, dar nici nu pot să zic că îmi arde buza, adică sunt foarte bine așa cum sunt. Online-ul e foarte ok pentru mine, noi avem și site-ul magazinului nostru de haine de care trebuie să avem grijă, acum de exemplu fac și pentru site poze, magazin fizic nu avem. Deocamdată nu am niciun proiect în televiziune, dar am refuzat multe. Am refuzat reality-show-uri, de exemplu, nu mai vreau să mai fac niciun reality show pentru că am obosit. Am refuzat toate reality-show-urile: Sunt celebru, scoate-mă de aici, Asia Express, Nea Mărin, Splash am refuzat mai de mult, le-am zis să nu mă mai cheme, nu mai vreau. Nu vreau să mai fac reality show deloc. Am o vârstă, nu mai, gata! Pur și simplu nu mă mai regăsesc în asta. Cel puțin astea de plecat sub nicio formă”, a declarat Oana Roman pentru sursa mai sus-menționată.

”Despre familie așa aș face. Am devenit mult mai selectivă, am început să refuz și podcasturi mai nou, nu mai vreau, am perioade așa, nu sunt în modul care trebuie acum pentru asta. În rest o să fac eu niște chestii în online, care oricum are acum o audiență foarte mare și cumva la mine e mai interesant când povestesc eu decât dacă îi pun pe alții să povestească. Atunci probabil că o să fac așa ca niște video-uri mai lungi în care o să am niște dicuții”, a adăugat vedeta.

citește și...