Oana Roman dă detalii despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim”

13.09.2021, 16:43
Oana Roman dă detalii despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim”
Oana Roman dă detalii despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a dat detalii despre împăcarea cu Marius Elisei, cel  împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. ”Ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim” , a mărturisit oana Roman în cadrul unui interviu. Vedeta a fost căsătorită cu Marius Elisei, au divorțat, ar acum formează din nou un cuplu

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Oana Roman își dorește să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei.

Oana Roman a dat detalii despre împăcarea cu Marius Elisei pentru wowbiz.ro. Aceasta a explicat că seararea lor a avut rolul ei pentru că i-a făcut să înțeleagă cât de greu le era să stea unul fără celălalt.

 

Oana Roman dă detalii despre împăcarea cu Marius Elisei. ”Ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu”

“E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem ok”, a declarat Oana Roman pentru sursa mai sus-menționată.

 

Întrebată ce părere are partenerul ei de viață despre cei care o critică, oana Roman a răspuns: “El nu le resimte la fel ca mine. Eu sunt obișnuită de atâția ani, cumva face parte din viața mea. La mine e simplu, mă înjuri și vorbești urât, îți dau block. La mine e foarte clar, e dictatură”.

citește și...