Oana Roman a luat decizia în ceea ce-l privește pe Marius Elisei. ”O să ne reînnoim jurămintele”

08.07.2021, 13:20
Oana Roman a luat decizia în ceea ce-l privește pe Marius Elisei. ”O să ne reînnoim jurămintele”
Oana Roman a luat decizia în ceea ce-l privește pe Marius Elisei. ”O să ne reînnoim jurămintele”

Oana Roman a luat o hotărâre importantă în ceea ce-l privește pe Marius Elisei, fostul ei soț. Vedeta a decis să mai dea o șancă relației lor. Oana Roman a anunțat, la o emisiunea de televiziune, că ea și Marius Elisei se pregătesc să-și reînnoiasc ă jurămintele, semn că povestea lor de dragoste merge mai departe.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Ba chiar se pregătesc să-și reînnoiască jurămintele, după cum a anunțat Oana Roman la o emisiune de televiziune.

Oana Roman a luat decizia în ceea ce-l privește pe Marius Elisei. ”Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii”

Oana Roman nu mai vrea să se cunune din nou civil, dar va face o reînnoire a jurămintelor la biserică, în luna septembrie. “Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman, la “Xtra Night Show”, de la Antena Stars, potrivit click.ro.

“El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus vedeta.

citește și...