Oana Roman a decis să se opereze. ”O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată”

09.10.2021, 12:44
Oana Roman a decis să se opereze. ”O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată”
Oana Roman a decis să se opereze. ”O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a a anunțat că se lasă pe mâna medicilor. Vedeta va suferi în luna noiembrie o operație de abdominoplastie pentru a îndepărta surplusul de piele rămas după ce a născut. ”O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată”, a dezvăluit Oana Roman la o emisiune TV.

Oana Roman a explicat că a făcut toate analizele și este pregătită pentru operația de abdominoplastie.

Vedeta va fi operată luna viitoare. Aceasta va face intervenția respectivă la un spital privat.

Oana Roman a decis să se opereze. ”Trebuie făcută o operație estetică un pic”

“Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”, a declarat Oana Roman la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Anten a Stars, potrivit click.ro.

Oana Roman a vorbit și despre cum a slăbit în ultima perioadă de timp: „Eu am continuat să slăbesc anul acesta, deși proceduri nu mai fac din martie. Am făcut doar fasting. 16 ore nu mănânc, opt ore mănânc. Beau ceai, că mă ajută să nu-mi fie foame. Am slăbit vreo 20 de kilograme. Acum intru în măsura 42-44. Am pornit de la XXXL, măsura 50. Acum îmi iau haine măsura L. Nu vreau să am mai puțin de 70 de kilograme. Nu vreau să-mi cadă fața!”.

Oana Roman are o fetiță cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

La o emisiune, Oana Roman a vorbit despre începuturile relației sale cu Marius Elisei, afirmând că acestuia i-a fost goarte greu să se obișnuiască să fie în centrul atenției și să audă tot felul de comentarii la adresa lui. ”Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțelegă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan… El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a detaliat vedeta.

citește și...