Oana Lis spune tot despre problemele soțului ei, Viorel Lis. ”A plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi”

11.09.2022, 12:00
Oana Lis spune tot despre problemele soțului ei, Viorel Lis. ”A plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi”
Oana Lis spune tot despre problemele soțului ei, Viorel Lis

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin momente dificile. Partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, a avut mari probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa. Despre problemele cu care s-a confruntat Viorel Lis a dat Oana Lis detalii. ”A plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi”, a spus ea.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile.

Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Luna trecută, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață. Ulteior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. De curând, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit interrnauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august. Acum, Oana Lis a dat detalii despre chinurile prin care a trecut partenerrul ei de viață pentru click.ro.

Oana Lis spune tot despre problemele soțului ei, Viorel Lis.  ”A avut niște dureri groaznice, nu putea nici să mai doarmă”

”A fost o perioadă cumplită, nu credeam că poate fi mai rău decât infarctul, dar, într-adevăr, a fost mai rău. A avut niște dureri groaznice, nu putea nici să mai doarmă! Dureri de la coloană, de la neuropatia diabetică. Diabetul e boală care nu se vede pe exterior, dar te mănâncă pe interior. Îți mănâncă nervii. Mulți oameni rămân fără picioare. S-au adunat toate la Viorel, e și vârsta și celelalte afecțiuni pe care le are. A avut dureri groaznice, care nu treceau nici cu cel mai tare calmant care se dă în cazuri terminale: morfina. Acum s-au mai ameliorat. Nu mai se deplasează, stă în cărucior. Nu am rampă, trebuie trei bărbați să mă ajute cu el. E complicat, mai și cade. Am putut sa-i fac aceste terapii lui Viorel acasă, pentru că nu putem să-l deplasez. O singură ședință e 250 de lei, iar un medic specialist să vină acasă e 1000 de lei . Și Viorel nu e bolnav de acum. Mă întrebă toți ce ați făcut cu banii?! Spun că i-a jucat Viorel la păcănele. El juca numai sume mici. Viorel e bolnav de 5 ani!”, a declarat Oana Lis.

 

”I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi! Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă!”, a mai spus partenera de viață a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis.

citește și...