Oana Lis, noi amănunte despre situația lui Viorel Lis. ”Trecem printr-o perioadă foarte grea. S-a agravat foarte mult situația”

16.09.2022, 17:02
Oana Lis, noi amănunte despre situația lui Viorel Lis. ”Trecem printr-o perioadă foarte grea. S-a agravat foarte mult situația”
Oana Lis, noi amănunte despre situația lui Viorel Lis

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin momente dificile cu partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, care a avut mari probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa. Oana Lis a dat noi amănunte despre situația fostului primar al Capitalei. ”Trecem printr-o perioadă foarte grea. S-a agravat foarte mult situația”, a spus ea.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile.

Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Luna trecută, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață. Ulteior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. De curând, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit interrnauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august. Prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, Oana Lis a dat noi amănunte despre situația dificilă prin care trece partenerul ei de viață.  ”Trecem printr-o perioadă foarte grea. S-a agravat foarte mult situația, în sensul că nu mai pot să-l scot din casă, că nu mai e deplasabil. Asta mi-a dat viața peste cap, pentru că e total dependent de mine. E foarte greu, dar în același timp, credința, Dumnezeu îmi dă putere să merg mai departe”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis, noi amănunte despre situația lui Viorel Lis. ”El e familia mea, e soțul meu, trebuie să fiu alături de el, îl iubesc și așa cum este”

Oana Lis le-a mulțumit celor care au ajutat-o cu bani în această perioadă dificilă pentru ea și Viorel Lis: „Mulțumesc oamenilor care m-au ajutat și au donat. Au fost și oameni de bine. Acum i-au mai trecut durerile. Sunt multe boli puse una peste alta…da cum să zic…putea fi și un bărbat care să aibă 40 de ani, să facă accident de mașină și să rămână paralizat, oricum nu l-aș fi părăsit. Nu are legătură cu vârsta. Aici e vorba de boală. El e familia mea, e soțul meu, trebuie să fiu alături de el, îl iubesc și așa cum este”.

„Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară. Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin”, a mai spus partenera de viață a fostului edil al Bucureștiului.

citește și...