Noi detalii despre ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă. ”Are informații că îl înșela încă de acum un an”

27.11.2020, 11:12
Noi detalii despre ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă. ”Are informații că îl înșela încă de acum un an”
Noi detalii despre ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă. ”Are informații că îl înșela încă de acum un an”

Noi amănunte din scandalul despărțirii lui Pepe de Raluca Pastramă ies la iveală.

Potrivit playtech.ro, care citează surse din apropierea lui Pepe, artistul ar fi fost înșelat de mai multă vreme de Raluca Pastramă.„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus sursa respectivă.

„Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, mai arată sursa menționată, care a mai menționat că Pepe adună probe solide la dosar. ”Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosar”.

Scandal imens între Pepe și Raluca Pastramă

După ce Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, care ar fi agresat-o în stradă zilele trecute, Pepe a depus contestație în instanță împotriva ordinului respectiv. Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis.

Documentul depus în instanță de Pepe scoate la iveală amănunte șocate. Documentul lasă să se înțeleagă că soția i-ar fi fost infidelă. ”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja fltrtreaza. Aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace”.

Despre bărbatul misterios cu care partenera de viață a lui Pepe a fost la munte se știe că nu este persoană publică. Acesta ar fi un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România.

 

 

citește și...