Nicole Cherry, despre naștere. ”Probabil sunt persoane care se gândesc dinainte și stabilesc cu multe luni înainte”

17.09.2021, 14:55
Nicole Cherry, despre naștere. ”Probabil sunt persoane care se gândesc dinainte și stabilesc cu multe luni înainte”
Nicole Cherry, despre naștere. ”Probabil sunt persoane care se gândesc dinainte și stabilesc cu multe luni înainte”

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, urmează să devină mămică pentru prima oară doar ân câteva luni. Artista a explicat că deocamdată nu s-a decis dacă va naște natural sau va face cezariană. ”Probabil sunt persoane care se gândesc dinainte și stabilesc cu multe luni înainte” , a comentat cântăreața Nicole C herry.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță. Nicole Cherry a mărturisit că a ales deja numele pentru micuța sa. Artista a afirmat că numele acesteia i-a apărut într-un vis. Micuța se va numi Anastasia.

Aflată în luna a șaptea de sarcină, Nicole Cherry a mărturisit că deocamdată nu a stabilit cum va naște. ”Am discutat cu doctorul nostru că vom stabili dacă natural sau prin cezariană mai aproape de momentul nașterii. Probabil sunt persoane care se gândesc dinainte și stabilesc cu multe luni înainte, însă noi am considerat că vom decide mai târziu, și în funcție de cum evoluează lucrurile până atunci”, a declarat artista pentru revista Viva.

Nicole Cherry, despre naștere. Ce spune despre pregătirile pentru bebeluș

Nicole Cherry a vorbit și despre pregătirea camerei pentru viitorul bebeluș: ”Momentan, doar tatonăm piața. Vom alege un pătuţ, pături,lumini etc. care să se armonizeze cu designul dormitorului meu și al lui Florin, pentru că, în primii doi ani, cam așa, fetița noastră va sta în aceeași cameră cu noi. Oricum, este un proces pe care abia îl aștept, sunt genul de persoană organizată, atentă la detalii, mă duc să văd exact materialele, să văd produsele. Evident că am făcut o listă de produse, pentru că nu vreau să lipsească nimic”.

”Planuri în privința creșterii nu ne-am făcut, însă ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu ea, să ne implicăm activ în dezvoltarea și educația ei, să îi vedem primii pași, să-i auzim prima gângurire, primul cuvânt. Vai, ce emoții!”, a adăugat cântăreața.

citește și...