Nicole Cherry a ales numele bebelușului. ”Mi-a apărut într-un vis”

30.08.2021, 14:15
Nicole Cherry a ales numele bebelușului. ”Mi-a apărut într-un vis”
Nicole Cherry a ales numele bebelușului. ”Mi-a apărut într-un vis”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Cântăreața, în vârstă de 22 de ani,  va aduce pe lume o fetiță. Artista a dezvăluit că a ales deja numele pentru micuța sa. ”Mi-a apărut într-un vis”, a mărturisit Nicole Cherry într-un interviu.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță.

Nicole Cherry a mărturisit, pentru revista Viva, că a ales deja numele pentru micuța sa. Artista a afirmat că numele acesteia i-a apărut într-un vis.

Nicole Cherry a ales numele bebelușului. ”Anastasia mea”

Fetița lui Nicole Cherry va purta numele Anastasia. 

”Daaaaa! Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a dezvăluit Nicole Cherry.

Nicole Cherry, despre sarcina sa. ”Nu am întâmpinat probleme mari”

Cântăreața a povestit că nu a avut o sarcină grea și că nu s-a confruntat cu probleme mari.

”Toată lumea consideră că, dacă rămâi însărcinată când ești foarte tânără, nu ai probleme cu sarcina. Până acum, chiar așa a fost în mare, nu au fost situații dificile și nici nu am întâmpinat probleme mari. La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet. Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat. La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta”, a mai declarat Nicole Cherry pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...