Nicole Cherry a primit inelul de logodnă. Artista, mai fericită ca niciodată!

25.10.2021, 12:59
Nicole Cherry a primit inelul de logodnă. Artista, mai fericită ca niciodată!
Nicole Cherry a primit inelul de logodn ă. Artista, mai ferticită ca niciodată!

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Cântăreața, în vârstă de 22 de ani, va aduce pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. Vedeta formează un cuplu cu Florin Popa. Tânăra artistă a primit recent inelul de logodnă de la partenerul ei.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță. Nicole Cherry a mărturisit că a ales deja numele pentru micuța sa. Artista a afirmat că numele acesteia i-a apărut într-un vis. Micuța se va numi Anastasia.

Nicole Cherry a avut parte de o surpriză din partea iubitului ei, care i-a dăruit inelul de logodnă.

Nicole Cherry a primit inelul de logodnă.  Felicitată de fani

Pe contul ei de Instagram, Nicole Cherry a postat o fotografie în care apare pe mână cu inelul de logodnă. „Forever”, adică „Pentru totdeauna” a notat cântăreața în dreptul imagini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole ? (@nicolecherry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole ? (@nicolecherry)

Internauții s-au întrecut în mesaje de felicitare: „Felicitări”, „Să vă țină o eternitate”, „Casă de piatră. Sunt extrem de fericită pentru voi”, „Wow, ce bucurie! Felicitări”, ”Casă de piatră și multă fericire”.

Cine a fost prima persoană care a aflat că Nicole Cherry este însărcinată

Nicole Cherry a dezvăluit, pentru revista Viva, cine a fost prima persoană care a aflat că este însărcinată. ”Mama, prima, iar apoi sora mea și restul familiei”, a spus artista.

Nicole Cherry a explicat și cum a fost când și-a făcut testul de sarcină.  ”Cum am avut primele bănuieli că este posibil să fiu însărcinată, mi-am și făcut un test și, ce să vezi?, în dimineața aceea am aflat că sunt însărcinată. A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?”. După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele, și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!!” încontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!””, a dezvăluit vedeta.

”Și l-am așteptat pe Florin acasă. Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască. Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm”, a completat ea.

citește și...