Motivul pentru care Maria Constantin și-a pus silicoane. ”Aveam un complex”

12.05.2021, 16:47
Motivul pentru care Maria Constantin și-a pus silicoane. ”Aveam un complex”
Motivul pentru care Maria Constantin și-a pus silicoane. ”Aveam un complex de acum 11 ani”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a explicat care a fost motivul pentru care a decis să își pună silicoane.

De curând, interpreta de muzică populară Maria Constantin s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru îmbunătățiri la nivelul bustului. Cu ocazia aniversării sale de 34 de ani, Maria Constantin a decis să se lase pe mâna medicului estetician. Aceasta și-a pus implanturi. Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Maria Constantin a explicat de ce a decis să recurgă la intervenția respectivă.

„Eu voiam doar o ridicare, dar medicul mi-a zis că nu se poate doat atât. Am zis bine, hai să merg pe mâna ta. Dacă medicul nu îmi era prieten, nu cred că aveam încredere. Aveam un complex de acum 11 ani, nu puteam purta rochii fără sutien, se vedea inestetic. Am ales să fac în perioada asta pentru că, dacă tot nu sunt spectacole, am avut timp să mă recuperez. Nu am avut dureri, doar în prima zi, o presiune pe piept. A fost o operație complicată, dar nu am avut dureri după, m-am recuperat rapid. Nu am avut probleme, că am și respectat strict toate indicațiile medicului. Nu am voie 6 luni sală, nu am avut voie să fumez, și cu sexul a fost o mică problemă, dar am trecut peste acea etapă, chiar dacă a fost greu pentru mine”, a declarat Maria Constantin, potrivit spynews.ro.

Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Cei doi au fost invitați recent la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde au făcut declarații despre relația lor. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație. ”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...