FOTO / Maria Constantin și-a pus implanturi mamare de ziua ei de naștere

13.03.2021, 09:52
FOTO / Maria Constantin și-a pus implanturi mamare de ziua ei de naștere
FOTO / Maria Constatin și-a pus implanturi mamare de ziua ei de naștere

Interpreta de muzică populară Maria Constantin s-a lăsat pe  mâna medicului estetician pentru îmbunătățiri la nivelul bustului.

Cu ocazia aniversării sale de 34 de ani, Maria Constantin a decis să se lase pe mâna medicului estetician. Aceasta și-a pus implanturi.

„Am decis ca a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam, din momentul în care am născut, așa ca am decis împreună cu domnul doctor că cea mai bună variantă ar fi implant mamar. La mulți ani mie”, a anunțat cântăreața de muzică populară pe contul ei de socializare.

Maria Constantin dă detalii despre intervenția estetică pe care a suferit-o

La Antena Stars, Maria Consatntin a dat detalii despre intervenția estetică prin care a trecut. „După ce am născut, la un an, când am văzut că sânii mei nu mai arată chiar atât de bine, aveam acest complex. Și l-am avut ani de zile. (…) Mi-am dorit lucrul acesta foarte mult pentru că nu mă mai simțeam eu ok, dar acum l-am rezolvat, deci nu cred că voi mai face o altă internenție. (…) Nu am luat decizia să fie de ziua mea, dar așa s-a nimerit, atunci avea liber”, a declarat vedeta, citată de spynews.ro.

„Este un implant destul de natural. Cu siguranță o să arate mai bine în vreo două săptămâni. Atunci nu o să mai fiu atât de umflată și nu o să mai port atâtea benzi, dar momentan e ca după operație. Totuși e a treia zi”, a adăugat ea.

„Nu prea pot să mă mișc, dar îmi revin. (…) Dacă nu ar fi iubitul meu, nu știu ce aș fi făcut. (…) El mă susține, dar spune că am făcut lucrul acesta pentru că mi-am dorit eu, dar el era ok și cum eram eu înainte”, a încheiat artista.

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori și are un copil

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre actualul ei iubit a oferit cântăreața de muzică populară detalii la o emisiune de televiziune. ”El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus artista.

Aceasta a explicat că noul ei partener a mai fost căsătorit. „El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta”, a adăugat vedeta.

citește și...