Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la poliție. ”Am fost amenințată eu și fetița mea”

21.01.2021, 13:11
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la poliție. ”Am fost amenințată eu și fetița mea”
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la poliție. ”Am fost amenințată eu și fetița mea”

Bianca Drăgușanu a ajuns miercuri seara la poliție. Aceasta a primit amenințări.

Bianca Drăgușanu a ajuns la poliție după ce a primit mai multe telefoane de amenințare atât la adresa ei, cât și la cea a fiicei sale, Sofia Natalia. ”Am fost amenințată eu și fetița mea. Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: ”Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!”. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat”, a declarat Bianca Drăgușanu, relatează spynews.ro.

”Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mi se mai pare glumă”, a mai spus aceasta.

Cine a amenințat-o pe Bianca Drăgușanu

Cei care ar fi amenințat-o pe Bianca Drăgușanu sunt trei bărbați.

”Unul dintre ele mai mult ca sigur este un număr de abonament. Mai mult decât atât, pe două dintre numerele de telefon există și o poză la WhatsUp, adică doi dintre cei care au sunat au fost deja identificați. Nu știu să spun din ce zonă”, a declarat avocatul Biancăi Drăgușanu.

”Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsUp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă? Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a spus și vedeta, citată de sursa mai sus-menționată.

Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. Acum, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive. Vedeta este pe cale să se mărite a treia oarăă. Cea care i-a dat de gol și a divulgat planul căsătoriei celor doi îndrăgostiți este fosta soție a lui Gabi Bădălău.

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

citește și...