Mirela Vaida, înlocuită la ”Acces Direct”. Motivul pentru care vedeta lipsește de la emisiune

29.03.2021, 11:36
Mirela Vaida, înlocuită la ”Acces Direct”. Motivul pentru care vedeta lipsește de la emisiune
Mirela Vaida, înlocuită la ”Acces Direct”. Motivul pentru care vedeta lipsește de la emisiune

Mirela Vaida va lipsi luni, 29 martie 2021, de la cârma emisiunii ”Acces Direct”. Aceasta a explicat care este motivul absenței sale.

Mirela Vaida nu va fi prezentă astăzi în platoul emisiunii ”Acces Direct”, pe care o moderează la Antena 1. va lipsi motivat, mai precis va filma pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”. Artista va fi înlocuită de Emilia Ghinescu, relatează okmagazine.ro.


„Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala emisiunii”Te cunosc de undeva”. Va veni cea care mi-a ţinut locul şi data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marţi în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă aşteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, atacată în direct la emisiune

Luna aceasta, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere.

O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră. Poliția a intervenit atunci de urgență. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, iar Mirela Vaida a depus plângere. Vedeta de televiziune este traumatizată în urma celor întâmplate.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou”, a spus vedeta.

citește și...