Mirela Vaida, provocare de zile mari la ”Te cunosc de undeva!”. „După asta, două zile n-am putut să strig copiii acasă!”

19.03.2021, 12:30
Mirela Vaida, provocare de zile mari la ”Te cunosc de undeva!”. „După asta, două zile n-am putut să strig copiii acasă!”
Mirela Vaida, provocare de zile mari la ”Te cunosc de undeva!”. „După asta, două zile n-am putut să strig copiii acasă!”

Cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!” , difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulţime de provocări, atât pentru artiştii din platou, cărora Ruleta le-a pregătit un regal al anilor ΄80, cât şi pentru telespectatori, care vor retrăi cu emoţie momentele de atunci.

Printre „norocoşii” ediţiei se numără şi Mirela Vaida care va avea parte de o transformare de zile mari în Brian Johnson, liderul trupei AC/DC. Pe lângă travesti, Mirelei Vaida îi vor da mari bătăi de cap atât genul muzical, cât şi răguşeala specifică artistului. „Eu pot să cânt orice, dar nu rock, nu ştiu cum să îl abordez, de unde să îl apuc!”, va mărturisi Mirela Vaida la antrenamente. Fire perfecţionistă, Mirela nu a ţinut însă cont de sfaturile Ozanei Barabancea, care i-a spus să nu mai repete inclusiv răguşeala, pentru că va rămâne fără voce. „După piesa asta, n-am putut să mai strig copiii acasă două zile. Am rămas fără voce!”, va povesti amuzată Mirela.

Silvia Dumitrescu va deschida gala anilor ΄80 cu un recital ce le va aminti telespectatorilor de momente inedite din acea perioadă. Ricchi e Poveri, Anda Călugareanu şi Mitică Popescu, Margareta Pâslaru, Brian Johnson de la AC/DC sau Loredana Groza sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala anilor ΄80, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.

Ce a spus Mirela Vaida despre participarea sa la ”Te cunosc de undeva”

Mirela Vaida este moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. De asemenea, în prezent vedeta este implicată în show-ul ”Te cunosc de undeva”, unde este concurentă. Despre participarea la această emisiune a făcut Mirela Vaida declarații la TV.

“Se fac repretiții, antrenamente. Se fac repretiții în platou pentru camerele de filmat și pentru sonorizare, după care se filmează efectiv. Noi aseară am terminat în jur de 8, sunt în jur de 12 ore pe zi pentru o ediție”, a detaliat ea.

„Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte… Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a completat Mirela Vaida.

citește și...