Mircea N. Stoian scoate la iveală toate detaliile din căsniciile lui Marcel Toader. ”Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug”

06.04.2021, 13:05
Mircea N. Stoian scoate la iveală toate detaliile din căsniciile lui Marcel Toader. ”Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug”
Mircea N. Stoian scoate la iveală toate detaliile din căsniciile lui Marcel Toader. ”Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug”

Binecunoscutul Mircea N. Stoian a fost prieten foarte bun cu Marcel Toader. Mircea N. SStoian a scos acum la iveală amănunte neștiute din ultimele două mariaje ale regretatului om de afaceri.

Mircea N. Stoian a comentat pe marginea ultimelor două căsnicii pe care le-a avut Marcel Toader. Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani.

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, de care s-a despărțit cu mare scandal. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Cel cu care formează artista un cuplu se numește Robert Stoica. La rândul ei, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Mircea N. Stoian scoate la iveală toate detaliile din căsniciile lui Marcel Toader. ”Nu și-a găsit locul. Era într-o depresie profundă”

Despre relația lui Marcel Toader cu interpreta de muzică populară Maria Constantin, Mircea N. Stoian a afirmat că a fost una toxică.

”Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug, ea i-a pus capac la coșciug. Relația lor a fost toxică, la ”Ferma”, unde au participat împreună, încercau să păstreze aparențele. Să ne spună Maria, dacă are curaj, cum a fost în noaptea nunții? Eu știu, dintr-o sursă, și mi-a confirmat și Marcel, înainte de a muri. Din păcate, Marcel nu și-a găsit locul. Era într-o depresie profundă. N-a știut să facă decât piscine și, pentru că nu a mai avut comenzi, iar Gabriela Cristea, penultima soție, i-a sărit în cap că i-a luat banii, afacerile nu au mai mers bine”, a declarat Mircea N. Stoian pentru playtech.ro.

Acesta a vorbit și despre căsnicia lui Marcel Toader cu Gabriela Cristea, afirmând că omul de afaceri a început să bea și să fumeze foarte mult după separarea de aceasta. ”Marcel Toader era extrem de muncitor, cu o forță fizică impresionată, dar nu și-a găsit locul. Avea prieteni care îi dădeau să bea și să mănânce, însă niciunul n-a vrut să-l cheme la firma lui. Păcat, era tare descurcăreț, ar fi putut face față multor provocări profesionale. După divorțul de Gabriela Cristea, Marcel Toader a început să bea și să fumeze, înfiorător de mult. Pentru un fost sportiv, acest stil de viață a fost devastator!”, a afirmat Mircea N. Stoian.

citește și...