Mihai Onilă vrea să se întoarcă în România. ”Ceea ce mă bucură este că și Laura a fost de acord”

23.10.2022, 12:29
Mihai Onilă vrea să se întoarcă în România. ”Ceea ce mă bucură este că și Laura a fost de acord”
Mihai Onilă vrea să se întoarcă în România.

Mihai Onilă, fostul component al formației Axxa, a dat detalii despre viața sa din prezent, în Belgia, acolo unde locuiește de mai mulți ani. Artistul a mărturisit, la postul de televiziune Antena Stars, că nu exclude posibilitatea de a reveni în România, alături de familia sa. ”Ceea ce mă bucură este că și Laura a fost de acord”, a spus Mihai Onilă.

Mihai Onilă a anunțat  pe contul său de Facebook, în vara anului 2020, că s-a despărțit de soția sa, AdrianaCei doi erau stabiliți în Belgia de mai mulți ani.  În anul 2016, Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, și soția sa au trecut printr-o mare dramă. Fetița lor, e doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a încetat din viață în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier. Mihai Onilă a trecut peste separarea de soția sa și de ceva vreme trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Laura. Mihai Onilă și Laura s-au căsătorit în data de 19 martie 2022.

La postul de televiziune Antena Stars, Mihai Onilă a mărturisit că el și actuala sa parteneră de viață și-au făcut planuri să revină în România. ”Ne-am mutat deja într-o altă casă. Suntem deja aranjați, totul este minunat el. Nu este casa noastră, deocamdată stăm cu chirie. Nu se merită să iei casă în Belgia, din punctul meu de vedere, pentru că aici mereu vei plăti niște taxe imense, întotdeauna vei avea ceva de făcut cu statul, dar dacă ești chiriaș, pentru ei este în regulă. Mai bine să fii cu chirie decât să fii cel care are casa”, a explicat artistul, potrivit spynews.ro.

Mihai Onilă vrea să se întoarcă în România. ”Dacă am veni în țară, ne-am gândi la o casă undeva în natură, la țară sau la munte”

„Din fericire, ne gândim să revenim în România, am avut o discuție în prealabil despre treaba aceasta, dar a fost o discuție de început. Ceea ce mă bucură este că și Laura a fost de acord că, la un moment dat, ne vom întoarce. Deocamdată o avem pe micuța noastră, Cindia, de 14 ani, care nu mai este chiar așa micuță, este înaltă cât mine, dar care studiază și până la 18 ani când ea va hotărî, ca o vrăbiuță, să zboare din cuib, avem grijă de ea și o susținem cu tot ce putem noi”, a mai spus Mihai Onilă.


„Casă avem în România, avem de la părinții mei, Laura. Nu este problemă de casă, în niciun caz. Dacă am veni în țară, ne-am gândi la o casă undeva în natură, la țară sau la munte. Vrem să fie liniște, să fie frumos, să fie multă verdeață, căci iubim natura”, a încheiat artistul.

citește și...